merinovilla

North Outdoor x Icebug pop-up myymälä on avattu Mall of Triplaan!

North Outdoor x Icebug pop-up myymälä on avattu Mall of Triplaan!

North Outdoor ja Icebug ovat avanneet yhteisen pop-up myymälän Helsingin Mall of Triplaan. Yhteistyössä toteutettu myymälä palvelee asiakkaita aina tammikuuhun 2025 saakka ja tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua kahden pohjoismaisen ulkoilubrändin tuotteisiin samassa paikassa. Pohjoismaiden parhaaksi palkitussa kauppakeskuksessa sijaitseva pop-up myymälä tuo North Outdoorin ja Icebugin lähemmäksi asiakkaita. Paikan päällä palvelee ammattitaitoinen henkilökunta, joka on valmiina opastamaan oikeanlaisten varusteiden hankinnassa.

Yhteistyöllä kohti vilkkainta talvikautta

North Outdoorin ja Icebugin välinen yhteistyö syntyi yhteisestä intohimosta – halusta tehdä talvesta nautittavampi ja turvallisempi ulkoilijoille. “Yhteistyö Icebugin kanssa on meille luonnollinen valinta, sillä molemmat brändit jakavat saman tavoitteen: haluamme auttaa ihmisiä nauttimaan ulkoilusta ympäri vuoden,” kertoo North Outdoorin toimitusjohtaja Lauri Pyykönen. “Meidän merinovillatuotteemme tarjoavat lyömätöntä lämpöä ja mukavuutta talvikauteen, kun taas Icebugin tunnetut nasta- ja kitkakengät varmistavat turvallisen askelluksen liukkaillakin keleillä.”

Icebug tunnetaan erityisesti kestävistä ja ympäristöystävällisistä jalkineistaan, jotka on suunniteltu pohjoismaisiin olosuhteisiin. North Outdoor puolestaan panostaa korkealaatuisiin merinovillatuotteisiin, jotka tarjoavat lämpöä ja hengittävyyttä ympäri vuoden. Kaikki North Outdoorin merinovillaneuleet sekä osa asusteista valmistetaan vastuullisesti yrityksen omassa neulomossa Oulussa. Yhteistyö tuo esiin kummankin brändin vahvuudet ja tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden varustautua syys- ja talvikauteen parhaalla mahdollisella tavalla.

Pohjoismaiden suosituimman kauppakeskuksen saavutettavuus tuo North Outdoorin lähemmäs asiakkaita

North Outdoorin ensimmäinen myymälä avattiin Helsingin Katariinankadulle kesällä 2023, ja asiakkaat ovat ottaneet sen ilolla vastaan. Asiakkailtamme saamamme palautteen mukaan sijainti keskellä kaupunkia ei kuitenkaan ole kaikille asiakkaille yhtä helposti saavutettavissa.  "Kun meille tarjoutui mahdollisuus avata pop-up-myymälä meille parhaimpaan sesonkiin yhdessä Helsingin vilkkaimmista kauppakeskuksista, päätös oli selvä. Mall of Tripla tarjoaa erinomaiset kulkuyhteydet ja sinne on helppo saapua eri puolilta pääkaupunkiseutua.”  Pyykönen kertoo. “Toivomme, että tämä avaus tuo North Outdoorin lähemmäksi yhä useampia asiakkaita ja tekee merinovillatuotteistamme entistä saavutettavampia.”

Avajaistarjouksia ja myymäläkohtaisia etuja

Pop-up-myymälän avajaisia juhlistetaan upeilla tarjouksilla. Asiakkaita hemmotellaan syksyn ja talven aikana myös lukuisilla muilla eduilla ja erikoistarjouksilla, joten nyt on erinomainen hetki tulla tutustumaan valikoimaamme. Pop-up-myymälässä pääsee kokemaan North Outdoorin ja Icebugin tuotteiden laadun paikan päällä ja löytämään täydelliset varusteet arkeen ja ulkoiluun.

Katse kohti uusia myymälöitä

Uusien North Outdoor -myymälöiden avaaminen on herättänyt runsaasti kiinnostusta asiakkaidemme keskuudessa ympäri Suomea. “Tutkimme aktiiviesti mahdollisuuksia myymäläverkostomme laajentamiseen myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle, ja tällä hetkellä Oulu vaikuttaa meille kaikista potentiaalisimmalta vaihtoehdolta”, paljastaa Pyykönen. “On hienoa nähdä, että brändimme herättää kiinnostusta myös laajemminkin. Tavoitteenamme on tuoda merinovillatuotteemme saataville entistä useammalle Suomalaiselle.”

 

Yhteinen pop-up myymälä palvelee asiakkaita seuraavin aukioloajoin: 

Ma-la 9-21

Su 11-19

Poikkeusaukioloajat:
2.11 Pyhäinpäivä 9-21
6.12 Itsenäisyyspäivä 11-19

Reading next

Vanlife - Retkeilyautolla Suomen Lapista Islantiin

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.