Uusi upea North Outdoor Brand Store on nyt avattu!

North Outdoor Brand Store on avannut ovensa Helsingin Torikortteleissa. Kivijalkamyymälä mahdollistaa paljon toivotun tuotteiden hypistelyn ja sovittamisen livenä. Myymälässä asiakkaita palvelee ammattitaitoinen henkilökunta, joka tietää kaiken merinovillasta.

north-outdoor-myymälä

Te pyysitte, me toteutimme

North Outdoor -myymälä on yksi toivotuimmista asioista North Outdoorin asiakkaiden keskuudessa. Moni toivoo voivansa sovittaa vaatteita, kun pähkäilee kahden koon välillä. On myös ihanaa nähdä materiaalit itse ja kokeilla miltä vaate tuntuu. Tämä korostuu erityisesti merinovillavaatteissa. Vaikka materiaalin tunnettuus lisääntyy koko ajan, yllättyy moni yhä erityisesti siitä, miten materiaali taipuu talvikauden tuotteista kesävaatteisiin ja paksuista ohuisiin neuloksiin.

“Asiakkaamme haluavat nähdä värit luonnossa. Yhä useammalle on myös tärkeää saada sovittaa vaatteista oikeat koot ilman, että tarvitsee palauttaa verkkokauppaan ylimääräisiä tuotteita”, kertoo North Outdoorin Brand Manager Karoliina Borodavkin.

north-outdoor-kivijalkaliike

 
Tervetuloa Torikortteleihin

Uusi myymälä sijaitsee Helsingin keskustassa osoitteessa Katariinankatu 4. Ihastuttava Torikortteleiden alue on viihtyisä ja täynnä houkuttelevia pieniä liikkeitä. Vanhaa ja kotoisaa tunnelmaa huokuva sijainti oli täydellinen North Outdoorille. Isot ikkunat kahdella sivulla antavat liikkeelle omaleimaisen ilmeen. Tunnelma myymälässä on ystävällinen ja kiireetön. Jokainen saa taatusti ammattitaitoista ja henkilökohtaista palvelua. Ostosten lomassa voi piipahtaa kahville Bulevardille tai ihmetellä Kauppatorin vilinää. 

“Laajaa valikoimaa vaatteitamme on aiemmin voinut sovittaa ainoastaan tapahtumissa. Meillä oli pandemian aikaan pitkä tauko tapahtumista. Sinä aikana varmistui ajatus omasta brändimyymälästä. Halusimme vastata asiakkaidemme lukuisiin toiveisiin ja avata liikkeen, jossa voi tutustua tuotteisiin. Samalla meillä on mahdollisuus jakaa tietoa merinovillan oikeaoppisesta huollosta. Oikein huollettuna merinovaatteet ovat todella pitkäikäisiä”, jatkaa Borodavkin.

north-outdoor-myymälä

North Outdoorilla kaikki on merinovillaa

Uudessa Brand Storessa on aina laaja valikoima sesongin mukaisia North Outdoor -tuotteita. “Pyrimme saamaan esille mahdollisimman paljon eri tuoteryhmiä ja värejä niin naisille kuin miehille”.

“Asiakkaamme arvostavat merinovillassa erityisesti toiminnallisuutta ja ympärivuotista käyttömahdollisuutta. Oulun neulomomme tuotteet kiinnostavat aina, ja käymme usein mielenkiintoisia keskusteluja tuotannostamme”, päättää Borodavkin ja toivottaa kaikki sydämellisesti tervetulleeksi uuteen myymälään.

north-outdoor-myymälä

North Outdoor Brand Storen kuulumisia voi seurata myymälän omalla Instagram-tilillä

north outdoor brand store