Merinovillapaita on täydellinen valinta kesään

Merinopaita on takuuvarma valinta kesäkäyttöön! Merinovillan hyödyt, kuten erinomainen hengittävyys, pehmeys, joustavuus ja keveys ovat juuri niitä ominaisuuksia, joita kesän käytetyimmältä paidalta haetaan. Voimme taata, että haluat käyttää merinovillapaitaa aina, kun olet kokeillut sitä kerran. 

Northoutdoor-merinopaitaAll day 150 naisten merinopaita on saatavilla useissa väreissä.

Merinopaita on pehmeä ja miellyttävä ihoa vasten

Merinvillasta voidaan tehdä hyvin ohutta kangasta. Ensikosketuksella merinovillasta valmistettuja vaatteita ei uskoisi villaksi. Niin pehmeitä ja kevyitä tuotteet ovat. Merinovillan ylivoimaisten ominaisuusien vuoksi, merinovillasta valmistetut kesävaatteet ovat poikkeuksellisen hengittäviä, kevyitä ja miellyttäviä päällä. 

miesten-merinovaatteet-northoutdoor

Miesten All day 150 -merino t-paitaa on saatavilla useissa eri väreissä printillä ja ilman printtiä.

Merinokuitu on rakenteeltaan kimmoisa ja joustava. Ainutlaatuisen kuiturakenteensa vuoksi merinoneulos on huomattavasti pehmeämpää, joustavampaa ja kevyempää  kuin lampaanvillan. Yleisin ajatus villasta on muodostunut usein perinteisen lampaanvillan myötä. Villa on koettu kutittavana ja jopa karheana ihoa vasten. Tämä johtuu perinteisen villakuidun paksusta ja karkeasta rakenteesta. Toisin kuin perinteinen lampaanvilla, on merinovillakuitu erittäin pitkäsäikeinen ja ohut. Tämä mahdollistaa ohuet ja pehmoiset neulokset.

northoutdoor-naisten-merinovaatteet

North Outdoorin laajasta t-paitamallistosta löytyy t-paitoja moneen makuun. Värivalikoima on laaja. Merinovillaisen t-paidan voi valita myös itselle mieluisen istuvuuden mukaan. Naisten mallistosta löytyy t-paitoja väljällä, istuvalla ja normaalilla mitoituksella. 

naisten-merino-t-paita-northoutdoorMerino t-paita on täydellisen miellyttävä ja pehmeä ihoa vasten.

Ei kutita

Merinovillasta valmistettu t-paita on päällä hengittävä ja pehmeä. Laadukas merinovilla takaa, että tuote ei kutita. Siksi se sopii hyvin myös iholle puettaviin tuotteisiin, kuten t-paitoihin ja toppeihin. 

miesten-merinovaatteet-northoutdoor
North Outdoorin valikoimasta löytyy tyylikkäitä t-paitoja miehille

Merino t-paita on täydellinen matkavaate

Merino t-paita on loistava matkakumppani. Se on erittäin kevyt kantaa mukana, eikä se myöskään rypisty tiiviistä pakkaamisesta huolimatta. Merinovillan antibakteerisen ominaisuuden ansiosta  merinopaitaa voi käyttää huoletta reissussa useiden päivien ja jopa viikkojen ajan. Paita pysyy aina raikkaana ja hajuttomana. Merinovillasta valmistettu t-paita ei myöskään säikähdä sadetta ja se kuivuu todella nopeasti. Merinovilla siirtää tehokkaasti kosteutta pois iholta ja haihduttaa sen ilmaan.

northoutdoor-miesten-kesävaatteetMerinovillan antibakteerisen ominaisuuden ansiosta samaa t-paitaa voi käyttää reissussa useiden päivien ajan. Paidan puhdistamiseen riittää usein pelkkä tuuletus.

Ei enää hiostavia t-paitoja

Moni on kokenut sen tunteen, kun vaate tuntuu hiostavalta ja nihkeältä ihoa vasten. Merino t-paidan kanssa tätä ongelmaa ei kohtaa - ei edes kesähelteellä. Merinovilla reagoi luonnostaan kehon lämpötilaan. Siksi merinopaita tuntuu kylmällä lämpimältä, kuumalla viileältä.  Mitä ohuempaa paidassa käytetty villakuitu on, sen nopeammin ja tehokkaammin villan lämmönsäätely toimii. Ohuen ja kevyen neuloksensa ansioista merinovillasta valmistettu paita soveltuu loistavasti etenkin kesäkäyttöön. 

northoutdoor-naisten-kesävaatteet

Täydellinen valinta retkelle ja ulkoiluun

Merinovillapaita on paloturvallinen vaihtoehto ulkoiluun, retkeilyyn ja vaelluksille. Merinovilla vaatii syttyäkseen yli 500 asteen lämpötilan. Voit verrata arvoa esimerkiksi puuvillaan, joka syttyy jo 225 asteessa. Villa ei myöskään sula syttyessään, kuten keinokuituiselle materiaalille käy heti kipinän lentäessä. 

Merinovillapaita myös suojaa luontaisesti UV-säteilyltä, joka tekee materiaalista loistavan kesän vaelluksille. Merinovillan luontainen UPF-arvo on yleensä vähintään 20 UPF ja parhaillaan jopa 50 UPF. Tummemmat sävyt ja paksumpi neulos antavat yleisesti paremman UV-suojan. 

northoutdoor-merinovaatteet-kesään

Merinovilla on ekologinen ja vastuullinen vaihtoehto

Merinovilla on uusiutuva ja biohajoava materiaali, ja tästä johtuen myös erittäin ekologinen vaihtoehto. North Outdoorin vaaatteissa on käytetty ainoastaan eettisesti tuotettua mulesing-vapaata merinovillaa. Kaikki t-paitamme on valmistettu Südwolle Groupin tuottamista laadukkaista villalangoista. Südewolle Groupin tuottamat villalangat on valmistettu vastuullisesti ja kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Yritys on tunnettu korkeasta laadustaan ja ympäristöystävällisestä tuotannostaan. 

Yli 60 % tekstiilituotteen elinkaaren ympäristövaikutuksista on todettu syntyvän vaatteen pesun ja huollon yhteydessä. Keinokuituista vaatteista pesussa irtoava mikromuovi päätyy usein haitallisena vesistöön. Merinovillan yksi parhaista ominaisuuksista on pesujen vähyys ja materiaalin luonnollisuus. Luontaisen antibakteerisuutensa vuoksi merinovaate vaatii pesua hyvin harvoin. Vaatteen tärkein huoltotoimenpide on tuuletus, jonka ansioista tuotteen pesuväliä voidaan harventaa. Tultuaan elinkaarensa päähän merinovillainen vaate ei myöskään aiheuta haittaa ympäristölle, vaan hävitettäessä maatuu luonnollisesti muutaman vuoden kuluessa ja vapauttaa ravinteet takaisin maaperään uudelleen hyödynnettäviksi. 

miesten-merinovaatteet-northoutdoorIhastu merinovillaan! North Outdoor -verkkokaupasta löydät monta hyvää vaihtoehtoa.