SPRING HAPPINESS

NEW ARRIVALS

Uutuusneuleet hehkuvat nyt pastelliväreissä! Oletko sinä yksivärisen ystävä vai kuulutko raidallisten tiimiin? Uudet raikkaat värit ovat täydellinen valinta kevääseen. Sano hyvästit harmaudelle ja tervetuloa uudelle värikkäälle neuleelle!

Kieppi

Tässä on uusi suosikkineuleesi! Kieppi on upea cropattu neule naisille. 100% merinoneule on valmistettu laadukkaasta ja ryhdikkäästä Superlambswoolista. Saatavilla useita raikkaita värejä kevääseen.

Tutustu
Naali

Saisiko olla raitoja? Naali on kaunis cropattu neule naisille. 100% merinovillaisen neuleen juju on herkullisen väriset raidat. Upea lyhyt neule piristää jokaista asua!

Tutustu
Kanerva

Kanerva on kaunis vartalonmyötäinen merinovillamekko, jossa yhdistyvät täydellisesti tyylikkyys ja käytännöllisyys. 100% merinovillasta valmistettu mekko sopii yhtä hyvin arkeen kuin juhlaan.

Tutustu
Hilla

Hilla on uusi bestseller, joka on saanut uuden ihanan keväisen värin. 100% merinovillasta valmistettu mekko on tehty ihanan hienosta kampamerinovillasta.  Klassisen tyylikäs ja laadukas merinomekko ilahduttaa  vuodesta toiseen.

Tutustu
Kuohu

Kuohu on rento ja tyylikäs neule, joka on tehty 100% merinovillasta. Neuleen pinta on kaunista helmineulosta, joka antaa neuleelle erityisen ilmeen.

Tutustu
Pihla

Oletko aina haaveillut pitkästä neuleesta? Pihla on rento neule, joka on helppo pukea minne vain. 100% merinovillaneule on mukavan pehmeä, hengittävä ja kevyt. Pihla on täydellinen valinta neljään vuodenaikaan.

Tutustu
Finland | Nature

Kevään uudet sävyt miehille

Hohka

Nyt on tyylikästä! Sileä ja pehmeä Hohka valmistettu 100% merinovillasta. Tyylikäs ja simppeli neule on helppo yhdistää monenlaiseen asuun. Klassinen malli on kestävä valinta, joka ilahduttaa vuodesta toiseen.

Tutustu
Rakka

Miten upea neule! Kivannäköinen Rakka-neule on valmistettu 100% merinovillasta. Rakan juju on helmineulos, joka tekee neuleesta erityisen tyylikkään. Neule sopii yhtä hyvin siistimpään kuin rennompaankin menoon.

Tutustu
Kuru

Kuru on upea miesten neule, jossa yhdistyvät pehmeä materiaali ja rento tyyli. Tyylikkäässä neuleessa on kivoja yksityiskohtia. Reippaaseen menoon suunniteltu Kuru sopii yhtä hyvin siistimpään kuin rennompaankin menoon.

Tutustu
Uutuus
Kieppi naisten merinovillapaita - vaalea koralli
149,95€
Uutuus
Halla naisten merinoneulepusero - laventeli
129,95€
Uutuus
Kanerva naisten merinomekko - vaalea koralli
149,95€
Uutuus
Kuohu naisten merinoneulepusero - laventeli
149,95€
Uutuus
Kuohu naisten merinoneulepusero - vedenvihreä
149,95€
Uutuus
Kieppi naisten merinovillapaita - piparminttu
149,95€
Uutuus
Pihla naisten merinovillapaita - laventeli
149,95€
Uutuus
Rakka miesten merinovillapaita - vedenvihreä
149,95€
Uutuus
Kieppi naisten merinovillapaita - laventeli
149,95€
Uutuus
Hilla naisten merinomekko - pistaasi
179,95€
Tutustu koko valikoimaan
Kauppaan
Tutustu ystävänpäivän uutuusneuleisiin
Kauppaan
Tutustu kevään uutuusmekkoihin
Tutustu