Utu

Hienovarainen, neutraalimpi, mutta kuitenkin lämpimään taittava vaaleanpunainen.

Pioninpunainen

Lämpimään taittava raikas ja pirteä pinkin sävy, joka muistuttaa avautuvan pionin runsaita terälehtiä. sopii erityisen hyvin lämpimien värien ystäville, mutta näyttää upealta myös heillä, jotka normaalisti suosivat kylmään taittuvia värisävyjä.

Laventeli

Vaaleampi, selkeästi viileään taittava lilan sävy. Kuin vieno tuulahdus kesäisestä puutarhasta, täynnä rauhaa ja kauneutta.

Sumuinen lila

Meleerattu, viileään taittava lilan sävy, joka muistuttaa sumuisen aamun rauhoittavia sävyjä.

Mustaherukka

Mustaherukka on syvä ja tumma sävy, joka luo ympärilleen intensiivisen tunnelman. Tämä tummanpunainen sävy muistuttaa kypsän mustaherukan syvää väriä.

Tumma mauve

Tumma mauve on aavistuksen kylmempi punaisen sävy, joka henkii eleganssia. Vaikka sävyssä onkin tummuutta ja syvyyttä, se säilyttää silti pehmeytensä ja hienostuneisuutensa.

Mesimarja

Syvä ja rikas punertava sävy, joka taittaa lämpimään. Tämä tummanpunainen sävy muistuttaa kypsynyttä mesimarjaa.

Puolukka

Puolukka on eloisa ja kirkas punainen, joka henkii intohimoa ja voimakasta energiaa.

Terrakotta

Terrakotta on lämpimään taittava, vaaleampi punaisen sävy. Tämä väri heijastaa ympärilleen luonnonläheisyyttä ja lämpöä.

Poltettu oranssi

Poltettu oranssi on intensiivinen ja lämmin oranssin sävy. Tämä väri on kuin hehkuva tulivuoren purkaus, tuoden päivääsi lämpöä ja räväkkyyttä.

Kupari

Kupari on syvä ja rikas, lämpimillä vivahteilla höystetty sävy. Se huokuu eleganssia ja hienostuneisuutta, tuoden lämpöä ja syvyyttä jokaiseen asukokonaisuuteen.

Chili

Voimakkaan punainen väri, jossa on mukana ripaus oranssia lämpöä. Tämä sävy hehkuu intohimoa ja energiaa, luoden ympärilleen eloisuutta.

Karpalo

Karpalo on intensiivisen, lämpimään taittava punainen sävy, joka muistuttaa kypsyviä marjoja metsän siimeksessä.

Syksynruskea

Syksynruskea on intensiivinen, selkeästi lämpimämpi ruskean sävy, joka tuo mieleen syksyn lehtien kullankeltaiset sävyt. Tämä rikas ja syvä sävy luo lämpimän ja kutsuvan ilmapiirin ympärilleen.

Espresso

Espresso on selkeästi tummempi ruskean sävy, joka muistuttaa tuoretta kahvia tai tummaa suklaata.

Kivenruskea

Kivenruskea on syvä, lämpimään taittuva ruskean sävy, joka muistuttaa luonnonkiviä. Tämä maanläheinen sävy luo tunnelmallisen ja rauhallisen vaikutelman.

Seepianharmaa

Neutraali, aavistuksen lämpimään taittava vaaleanruskea. Seepianharmaa on syvä ja hienostunut sävy, joka muistuttaa vanhoja valokuvia tai antiikkisia kirjoja.

Latte

Lämpimään taittava vaaleanruskea. Tämä sävy on hillitty ja luonnollinen, luoden kodikkaan ja lämpimän tunnelman ympärilleen. Latte on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat harmoniaa ja tasapainoa väripaletissaan.

Manteli

Neutraali, lämpimään taittava mantelin sävy, joka hehkuu luonnollista pehmeyttä ja lämpöä.

Lumenvalkoinen

Lumenvalkoinen on lämpimään taittava valkoinen sävy, joka hehkuu valoa ja raikkautta ympärilleen. Tämä lumoava sävy tuo mieleen puhtaan lumen hohteen auringonvalossa.

Puuronharmaa

Neutraali ja vaaleampi harmaan sävy, joka taittaa hieman lämpimään suuntaan. Tämä hillitty harmaan sävy muistuttaa lämpöä hehkuvaa kaurapuuroa, tuoden mieleen rauhallisen ja kotoisan tunnelman.

Pilvenharmaa

Viileään taittava, vaaleahko harmaan sävy. Tämä väri on kuin utuinen pilviverho, joka on samanaikaisesti pehmeä, hillitty ja rauhoittava.

Mustanharmaa

Syvä ja intensiivinen mustanharmaa sävy. Vaikka väri on pääosin tumma, siinä on hienovaraisia viileän sävyn vivahteita, jotka lisäävät sävyn moniulotteisuutta.

Hiilenmusta

Hiilenmusta on ajaton ja tyylikäs valinta, joka tuo syvyyttä ja kontrastia jokaiseen asukokonaisuuteen.