Kotimainen merinovillapipo on paras suoja kylmyyttä vastaan

Lämmin ja istuva merinovillapipo on yksi parhaista varusteista talvikaudella. North Outdoorin pipomallisto on suunniteltu pohjoisen vaativiin ja vaihteleviin olosuhteisiin. Älä anna talven ja pakkasen hidastaa menoasi, vaan satsaa lämpimään ja laadukkaaseen merinopipoon! North Outdoorin verkkokaupasta löydät käytännölliset pipot ulkoiluun, retkeilyyn, urheiluun, metsästykseen ja siistimpään kaupunkikäyttöön. 

Suomessa valmistetut Finland | nature -malliston pipot

Finland | nature -malliston 100% merinovillapipo on vastuuntuntoisen kuluttajan valinta. Kaikki Nature-malliston tuotteet valmistetaan suomalaisessa neulomossa. Malliston inspiraation lähteenä toimii Suomen luonto ja suomalaisuus. Suosituin pipomallimme Kulo on osa Nature-mallistoa. Muhkea ja lämmin Kulo istuu joustavan rib-neuloksensa ansiosta hyvin päähän kuin päähän. Tämä tekee Kulosta tykätyn mallin sekä naisten, että miesten keskuudessa. Pipoa valitessa kannattaa kiinnittää huomiota neuloksen paksuuteen. Nature-mallistosta löytyy useita vaihtoehtoja myös ohuempaa pipoa hakevalle. Ohutkin merinovillaneulos lämmittää tehokkaammin kuin yksikään keinokuitunen pipo.

Kuvioneulottu Aava on yksi Nature-malliston ohuimpia pipomalleja.

Kotimaiset Finland | lux -malliston pipot

Finland | lux-malliston pipot on valmistettu laadukkaasta kampamerinovillasta. Kampamerinolangassa villan kuidut on kammattu yhteen. Näin valmistettuna lanka on pinnaltaan sileämpää ja tasaisempaa. Kampalangasta tehty merinovillapipo tuntuu silkkisen pehmeältä ihoa vasten. Materiaalista valmistetut tuotteet soveltuvat varmemmin myös tuntoherkille ihmisille. Kaikki Lux-malliston pipot on valmistettu Suomessa. 

Aalto-pipo

8 hyvää syytä valita North Outdoorin merinovillapipo 

  • KOTIMAISUUS – Kaikki North Outdoorin Nature- ja Lux-malliston pipot on valmistettu suomalaisessa neulomossa. 
  • LYÖMÄTÖN LÄMMITTÄVYYS – Merinovilla on tunnettu lämmittävyydestään. Ohutkin merinopipo lämmittää huomattavasti tehokkaammin kuin yksikään tekokuituinen pipo.
  • HENGITTÄVYYS – Merinovillakuitu reagoi kehon lämpötilaan. Merinovillapipo on lämmittävän ominaisuutensa lisäksi erittäin hengittävä.
  • ANTIBAKTEERISUUS – Merinovilla on luonnostaan antibakteerinen. Tuotteen tärkein huoltotoimenpide on tuuletus.
  • EKOLOGISUUS – Merinovilla on 100% luonnontuote ja tästä johtuen erittäin ekologinen valinta. Kaikki käyttämämme merinovilla on mulesing -vapaata villaa. 
  • ERINOMAINEN KOSTEUDENSIIRTOKYKY – Merinovillakuitu voi imeä itseensä 30% oman painonsa verran kosteutta. Merinovilla myös haihduttaa kosteutta tehokkaasti ilmaan. Merinovillapipo on siis kosteanakin lämmin ja miellyttävä käyttää.
  • EI KUTITA IHOA – Merinovilla kuitu on pitkä ja ohut, joten se ei kutita paksumpien villalaatujen tavoin. Merinovillaneulos tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. 
  • EI SÄHKÖISTÄ HIUKSIA – Merinovilla on luonnostaan antistaattinen. Materiaali taistelee sähköisyyttä vastaan huomattavasti tehokkaammin kuin keinokuidut.

Päähineet ja kerrospukeutuminen

Kovemmilla pakkasilla kannattaa muistaa kerrospukeutumisen hyödyt myös päähineiden käytössä. Lämpimän merinovillapipon alle voi sujauttaa merinovillaisen kypärähupun. Näin saat suojattua pään lisäksi myös poskia, kaulaa ja niskaa. Kypärämyssy on toimiva valinta kypärän alla käytettäväksi useissa talvilajeissa, kuten luistelussa, hiihdossa tai laskettelussa. Kokeile kypärähupun käyttöä myös talvipyöräilyssä! 

Merinovillainen kypärämyssy on toimiva valinta kypärän alla käytettäväksi esimerkiksi laskettelussa.