Kilpailu- ja kampanjaehdot

Yleistä

Kilpailujen ja kampanjoiden osallistumisaika ja -tapa sekä mahdolliset palkinnot tai kampanjatuotteet mainitaan kilpailujen tai kampanjoiden yhteydessä. Kampanjat ja alennukset eivät ole yhdistettävissä muihin alennuksiin tai aletuotteisiin.

Kaupanpäälliset

Kampanjat, joihin sisältyy kaupanpäällinen, koskevat vain kampanja-aikana tehtyjä uusia ostoksia. Kampanjatuotteiden ja kaupanpäällisten arvo on verkkokauppamme normaalihinta. Tuotteita on saatavilla rajoitettu erä. Tarjoukseen sisältyy yksi kampanjatuote yhtä kampanjaehdon täyttävää ostosta kohden, jollei muuta ole mainittu.

Testausehdot

Tuotetestaus-kampanjoissa testaajaksi valitun henkilön tehtävänä on tutustua testattavaan tuotteeseen huolella sekä kirjoittaa siitä tuotearviointi. Aikaa testaukseen ja arvostelun kirjoittamiseen on 30 vuorokautta tuotteen vastaanottamisesta.

Tuotetestaajaksi voi hakea kampanjan tiedotteessa kerrottujen ohjeiden mukaisesti. Arvomme tuotetestaajan osallistuneiden joukosta. Tuotetestaajan tulee olla vähintään 18-vuotias ja asua Suomessa.

Tuotearviointi voidaan julkaista valitsemissamme kanavissa, kuten esimerkiksi verkkosivuillamme sekä Facebookissa. Julkaisun yhteydessä voidaan kertoa voittajan etunimi, sukunimen ensimmäinen kirjain sekä asuinpaikkakunta. Tuotestauksen yhteydessä otettuja kuvia voidaan käyttää osana markkinointia esimerkiksi verkkosivuillamme, uutiskirjeissämme tai Facebookissa.

Jotta testaaja voi saada testattavan tuotteen omaksi, tulee tuotetestaus suorittaa ohjeiden mukaisesti. Omistusoikeus testattavaan tuotteeseen säilyy meillä, kunnes testaus on suoritettu hyväksytysti.

Yhteydenotto

Kilpailuissa otamme yhteyttä voittajaan tai voittajiin henkilökohtaisesti. Yhteydenotto tapahtuu samassa kanavassa, missä kilpailuun on osallistuttu: esimerkiksi Facebook-kilpailuissa otamme yhteyttä Facebook-yksityisviestillä ja Instagram-kilpailuissa Instagram-yksityisviestillä.

Jos kilpailuun osallistumisen yhteydessä osallistuja on antanut puhelinnumeronsa tai sähköpostiosoitteen, otamme yhteyttä käyttäen näitä tapoja.

Jos voittajaa ei tavoiteta seitsemän päivän kuluessa, suoritamme uuden arvonnan.

Järjestäjä

Kilpailujen ja kampanjoiden järjestäjä on North Outdoor.

Muuta

Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailuitamme millään tavalla, arvonnat eivät liity mitenkään Facebookiin ja Facebookia ei voi pitää vastuussa mistään kilpailuun liittyen.