Villafleece merinovillasta - Uutuus haastaa perinteisen fleecen ja collegen

Villafleece on läpimurto, jota on odotettu! North Outdoorin tuotekehityksen tuloksena syntynyt merinofleece häikäisee hyödyillä, jotka ovat moninkertaiset verrattuna perinteiseen polyesterifleeceen. North Outdoorin merinofleecevaatteissa yhdistyy merinovillan lyömättömät ominaisuudet ja collegevaatteiden tyylikkyyden.

villafleece-northoutdoor

Ympäristöystävällisempi valinta

Merinofleece on todellinen läpimurto tekstiilialalla, koska materiaalilla voidaan korvata aiemmin paljon käytetty polyesterifleece, joka valmistetaan maaöljystä. Paras tapa vähentää tekstiiliteollisuuden mikromuovikuormaa tapahtuu korvaamalla tekokuidut luonnonmateriaaleilla.

merinofleece-vaatteet-northoutdoor

Muovi kuormittaa ympäristöä

Iso osa tekstiilituotteiden ympäristökuormituksesta syntyy jo pesun aikana. Tuotteet, joissa on käytetty muovipohjaisia materiaaleja, päästävät mikromuovia pesussa syntyvään poistoveteen koko käyttökaarensa ajan. Merinofleecen ympäristöystävällisyys koostuu kolmesta seikasta: korkeasta ympäristöystävällisen materiaalin käyttöprosentista, pitkästä käyttöiästä ja vähäisestä pesun tarpeesta. Merinofleece on 95% biohajovaa. Materiaaliin on lisätty 5% elastaania, joka pidentää tuotteen käyttöikää huomattavasti.

merinofleece-northoutdoorVillafleece on pehmeää, kevyttä ja hengittävää, kun se tehdään merinovillasta.

Parasta merinofleecessa

Merinofleecea ei tarvitse juuri pestä, koska merinovilla on luonnostaan antibakteerinen materiaali. Se puhdistaa itsensä raittiissa ilmassa vieden mennessään jopa hien ja savun hajut. Halutessaan merinofleecevaatteet voi pestä koneessa. Helpoimmalla itsesi ja luonnon kannalta pääset, kun ripustat vaatteesi käytön jälkeen tuulettumaan. Puhtaat merinofleecevaatteet ovat käyttövalmiina jo parin tunnin päästä.

merinofleece-northoutdoor

Mitä on merinofleece?

Merinofleece on kuohkea merinoneulos, jonka sisäpuoli harjattu pehmeäksi. Ulkopuoli on sileä ja tyylikkään näköinen. Neuloksen ihotuntuma on erityisen pehmeä ja miellyttävä. Koska neulos on ilmava, tuntuu merinofleecevaate päällä kevyeltä. Uusiin fleecetuotteisiin on saatu valjastettua kaikki merinovillan muutkin hyödyt. Vaatteet ovat lämpöä tasaavia, hengittäviä, iholta kosteutta siirtäviä ja antibakteerisia.

merinofleece-northoutdoorMaailman mukavimmat vaatteet tehdään nyt merinofleecesta! Merinofleecepusero  Hugo sopii ympärivuotiseen käyttöön.

Merinofleece taipuu moneen

Koska merinofleecetuotteet tasaavat lämpöä, on vaate erityisen lämmin talvella, mutta lämpöisellä kelillä viileä. Fleece ei ole enää pelkkä lämmike vaan paljon muutakin. Perinteisestä polyesterifleecestä poiketen, merinofleecetuotteet soveltuvat täydellisesti ympärivuotiseen käyttöön. Uusi materiaali soveltuu käytettäväksi kaikissa tuotteissa, joita on aiemmin tehty fleecesta tai collegesta.

Miten merinofleecetuotteet sitten eroavat muista vastaavista tuotteista, jotka on valmistettu eri materiaalista? Selkein ero löytyy tuntumasta. Vaikka materiaali on paksumman tuntuinen, ei vaate ole raskas. Merinofleecen ihotuntuma on erilainen kuin polyesterifleecella. Ei kutinaa, hiostavaa tunneta tai hiertämistä. Merinofleece ei myöskään nukkaannu käytössä niin herkästi kuin polyesterifleece, johon nukkapalloja muodostuu herkästi.

northoutdoor-merinofleece

Pehmeä ja miellyttävä

Parasta tuotteista on premium-laatu, jonka todella tuntee. Merinofleecevaatteet ovat samaan aikaan miellyttävän rentoja, joustavia ja tyylikkään ryhdikkäitä. Ehdoton valtti on sen, että merinofleecekangas pitää muotonsa eikä veny tai löysty käytettäessä. North Outdoorin mallistossa on merinofleecetuotteita miehille ja naisille.  Vaatteet soveltuvat vapaa-aikaan, ulkoiluun ja urheiluun. Malliston vaatteet luovat täydellisen pohjan aktiivisen ihmisen vaatekaappiin ympäri vuoden.

merinofleece-northoutdoor