Villafleece merinovillasta - Uutuus haastaa perinteisen fleecen ja collegen

Villafleece on läpimurto, jota on odotettu! Vuoden tuotekehityksen tuloksena syntyi merinofleece, jonka hyödyt ovat moninkertaiset verrattuna perinteiseen polyesterifleeceen. North Outdoorin uusi merinofleecemallisto yhdistää merinovillan lyömättömät ominaisuudet ja collegevaatteiden tyylikkyyden.

vapaa-ajan-vaatteita-merinovillasta-northoutdoor

Ympäristöystävällisempi valinta

Merinofleece on todellinen läpimurto tekstiilialalla, koska materiaalilla voidaan korvata aiemmin paljon käytetty polyesterifleece, joka valmistetaan maaöljystä. Paras tapa vähentää tekstiiliteollisuuden mikromuovikuormaa tapahtuu korvaamalla tekokuidut luonnonmateriaaleilla.

vapaa-ajan-vaatteita-merinovillasta-northoutdoorVastuullinen fleece valmistetaan merinovillasta.

Iso osa tekstiilituotteiden ympäristökuormituksesta syntyy jo pesun aikana. Tuotteet, joissa on käytetty muovipohjaisia materiaaleja, päästävät mikromuovia pesussa syntyvään poistoveteen koko käyttökaarensa ajan. Merinofleecen ympäristöystävällisyys koostuu kolmesta seikasta: korkeasta ympäristöystävällisen materiaalin käyttöprosentista, pitkästä käyttöiästä ja vähäisestä pesun tarpeesta. Merinofleece on 95% biohajovaa. Materiaaliin on lisätty 5% elastaania, joka pidentää tuotteen käyttöikää huomattavasti.

vapaa-ajan-vaatteita-merinovillasta-northoutdoorVillafleece on pehmeää, kevyttä ja hengittävää, kun se tehdään merinovillasta.

Merinofleecea ei tarvitse juuri pestä, koska merinovilla on luonnostaan antibakteerinen materiaali. Se puhdistaa itsensä raittiissa ilmassa vieden mennessään jopa hien ja savun hajut. Halutessaan merinofleecevaatteet voi pestä koneessa. Helpoimmalla itsesi ja luonnon kannalta pääset, kun ripustat vaatteesi käytön jälkeen tuulettumaan. Puhtaat merinofleecevaatteet ovat käyttövalmiina jo parin tunnin päästä.

miesten-vapaa-ajan-vaatteita-merinovillasta-northoutdoor

Mitä on merinofleece?

Merinofleece on kuohkea merinoneulos, jonka sisäpuoli harjattu pehmeäksi. Ulkopuoli on sileä ja tyylikkään näköinen. Neuloksen ihotuntuma on erityisen pehmeä ja miellyttävä. Koska neulos on ilmava, tuntuu merinofleecevaate päällä kevyeltä. Uusiin fleecetuotteisiin on saatu valjastettua kaikki merinovillan muutkin hyödyt. Vaatteet ovat lämpöä tasaavia, hengittäviä, iholta kosteutta siirtäviä ja antibakteerisia.

naisten-vapaa-ajan-vaatteita-merinovillasta-northoutdoorMaailman mukavimmat vaatteet tehdään nyt merinofleecesta! Hupparimekko sopivat ympärivuotiseen käyttöön.

Koska merinofleecetuotteet tasaavat lämpöä, on vaate erityisen lämmin talvella, mutta lämpöisellä kelillä viileä. Fleece ei ole enää pelkkä lämmike vaan paljon muutakin. Perinteisestä polyesterifleecestä poiketen, merinofleecetuotteet soveltuvat täydellisesti ympärivuotiseen käyttöön. Lämpöä tasaavan ominaisuuden ansiosta merinofleecestä voidaan tehdä myös kesäkaudelle sopivia tuotteita, kuten shortseja. Uusi materiaali soveltuu käytettäväksi kaikissa tuotteissa, joita on aiemmin tehty fleecesta tai collegesta.

vapaa-ajan-vaatteita-merinovillasta-northoutdoor

Miten merinofleecetuotteet sitten eroavat muista vastaavista tuotteista, jotka on valmistettu eri materiaalista? Selkein ero löytyy tuntumasta. Vaikka materiaali on paksumman tuntuinen, ei vaate ole raskas. Merinofleecen ihotuntuma on erilainen kuin polyesterifleecella. Ei kutinaa, hiostavaa tunneta tai hiertämistä. Merinofleece ei myöskään nukkaannu käytössä niin herkästi kuin polyesterifleece, johon nukkapalloja muodostuu herkästi.

vapaa-ajan-vaatteita-merinovillasta-northoutdoor

Merinofleece - vaatteita jokaiseen vuodenaikaan

Maailman mukavimmat hupparit, verkkarit, shortsit ja mekot tehdään nyt merinofleecestä. Olemme testanneet merinofleecetuotteita monipuolisesti, ja emme voisi olla tyytyväisempiä lopputulokseen. Uusi mallisto on täydellinen kevääseen: raikas ja trendikäs!

Parasta tuotteista on premium-laatu, jonka todella tuntee. Merinofleecevaatteet ovat samaan aikaan miellyttävän rentoja, joustavia ja tyylikkään ryhdikkäitä. Ehdoton valtti on sen, että merinofleecekangas pitää muotonsa eikä veny tai löysty käytettäessä. Uudessa mallistossa on tuotteita miehille ja naisille.  Vaatteet soveltuvat vapaa-aikaan, ulkoiluun ja urheiluun. Malliston vaatteet luovat täydellisen pohjan aktiivisen ihmisen vaatekaappiin ympäri vuoden.

vapaa-ajan-vaatteita-merinovillasta-northoutdoor

Merinofleecetuotteita on saatavilla rajallinen erä, joten ole nopea ja täydennä vaatekaappiasi rennoilla vapaa-ajan vaatteilla. Kuvan vetoketjuhuppari, paita ja hupparimekko on tehty merinofleecesta.