Miksi North Outdoor?

North Outdoor on suomalainen merinovillavaatteita valmistava tuotemerkki. Jokainen vaate, yksityiskohta ja käyttötarkoitus on suunniteltu Suomessa pohjoisen vaihteleviin olosuhteisiin. North Outdoor on kotoisin Oulusta, missä Perämeren tyrskyt ja pohjoiset tunturituulet tarjoavat värikästä näytelmäänsä neljään eri vuodenaikaan.

Oma neulomo Oulussa

Olemme tehneet vaatebrändille ainutlaatuisen investoinnin ja rakentaneet oman neulomon Ouluun. Oma neulomo on meille unelmien täyttymys ja olemme ylpeitä siitä, että voimme valmistaa Suomessa maailmanluokan merinovaatteita. Omasta tuotannosta valmistuu tällä hetkellä Nature-malliston korkealaatuisia neuleita.

Merinovilla muuttaa maailmaa

North Outdoorin pääraaka-aine on vastuullinen merinovilla. Olemme halunneet oppia kaiken merinovillasta, koska uskomme, ettei sen mahtavia ominaisuuksia ole täysin hyödynnetty. Materiaali tarjoaa itsessään ne samat ominaisuudet, joita urheiluvaatteiden suunnittelijat ovat tavoitelleet jo vuosia. Merinovilla mukautuu ainutlaatuisella tavalla sekä käyttäjän että ympäristön ominaisuuksiin. Merinovilla on hengittävä, kevyt ja lämmin. Antibakteerisuuden ansiosta hajut eivät tartu vaatteisiin.

Merinovilla on ohutta ja joustavaa verrattuna perinteiseen lampaan villaan. Tämän ainutlaatuisen rakenteen ansiosta voimme valmistaa erittäin ohuita ja pehmeitä neuloksia merinovillasta. Merinovillavaatteet sopivat ulkoiluun, urheiluun ja arkipukeutumiseen. Villa tuotteissamme on mulesing-vapaata ja tekstiilit ovat Öko-Tex-sertifioituja. Lisäksi käytämme Woolmark-sertifioituja merinovillalankoja vaatteissamme. Jokainen merinovillasta valmistettu vaate auttaa vähentämään tekstiiliteollisuuden muovijätettä, ja merinovilla on luonnonmateriaalina täysin biohajoava.
Oikukkaat sääolosuhteet ovat inspiroineet meitä suunnittelemaan ja valmistamaan tuotteita, jotka palvelevat käytössä monipuolisesti vuoden jokaisena päivänä; olipa kyse paukkupakkasista, tihkusateesta, syysmyrskystä tai porottavasta kuumuudesta. Tinkimättömällä ammattitaidolla valmistetut tuotteet testataan luonnon omassa laboratoriossa ja ne tarjoavat lämpötiloihin mukautuvaa mukavuutta ja luonnollista suojautumista olosuhteita vastaan.

Pohjoismaisen minimalistinen

North Outdoor -tuotteet edustavat ajatonta urban outdooria ja niiden design-kieli on pohjoismaisen minimalistinen. North Outdoor valmistaa monikäyttöisiä vaatteita aktiivisille ja ulkoilua harrastaville kuluttajille. Mallistoon kuuluu neuleita, huppareita, t-paitoja, aluskerrastoja, pipoja, sukkia, hanskoja ja vapaa-ajan mekkoja, housuja ja shortseja.

Vapaus olosuhteiden rajoitteista

Säästä tai tarkoituksesta riippumatta haluamme tarjota vaatetuksen, joka mahdollistaa nautinnon elämästä, liikunnasta ja luonnosta vuoden jokaisena päivänä. Tuotteemme on suunniteltu toimimaan haastavissakin olosuhteissa ja eri säätilanteissa. Merinovilla on mielestämme maailman monipuolisin ja helppohoitoisin materiaali – se ei vaadi usein pesua.