Parhaat merinovillapaidat syksyn ulkoiluun

Parhaat merinovillapaidat valmistuvat Suomessa North Outdoorin omassa neulomossa Oulussa! villapaitamallistosta useampi hyvin istuva neule, joka on täydellinen ulkoiluun. Yhteistä neuleille on joustavuus, hengittävyys ja lämmittävyys. Kaikki villapaidat ovat 100% merinovillaa, ja tuotteet on valmistettu Suomessa. Neuleissa on kiinnitetty erityisesti huomiota istuvuuteen ja liikkuvuuteen. Hyvä ulkoiluneule mahtuu kevyesti kuoritakin alle ja olo ei ole tukala liikkuessa. Tutustu 5 parhaaseen ulkoiluneuleeseen, ja valitse suosikkisi syksyn retkille! 

1. Aurora - Sporttinen merinoneule ympärivuotiseen käyttöön

Aurora on korkealuokkainen merinoneule, joka on valmistettu pehmeästä ja joustavasta merinovillasta, minkä vuoksi neule on erityisen mielltyttävä päällä ulkoillessa. Laadukas neule kestää kulutusta sekä konepesua. Aurora on lämmin, ja sen neulos on keskipaksua. Tämä neule mahtuu hyvin myös kuoritakin alle. Päälle mahtuu tarvittaessa myös lisälämmike. Lämpöä tasaavan ominaisuuden ansiosta ohut Aurora on täydellinen 4 vuoden ajan neule.  

northoutdoor-ulkoilu-merinovillapaita

2. Hehku - muhkea merinoneule miehille

Miten olisi superlämmin ja muhkea merinovillapaita? Hehku on yksi North Outdoorin uusimmista merinoneuleista. Hyvä istuvuus, paksu ja joustava neulos tekevät Hehkusta vastustamattoman. Paksu neule lämmittää jopa kovillakin pakkasilla. Jos kaipaat erityisen lämmintä asua, yhdistä Hehku merinokerrastoon. Päälle tarvitset vain kuoriasun. Hehku on nelikon lämpöisin neule.

hehku-merinovillapaita-northoutdoor

3. Kuulas - pehmeä ja lämmin neule poolokauluksella

Tyylikkäästi reippailemaan! Kuulas on merinoneuloksesta valmistettu melko slimmisti istuva merinovillapaita. 100% merinovilla takaa, että neule on lämmin, hengittävä ja tehokkaasti kosteutta siirtävä. Kevyt villapaita menee hienosti kuoritakin alle, ja on myös kevyt kuljettaa repussa mukana. Neuleessa on lämmin poolokaulus, joka suojaa kaulaa ja niskaa kylmältä ja tuulelta.

kuulas-merinoneule-northoutdoor

4. Viima - tyylikäs ja monikäyttöinen ulkoiluneule

Laatutietoisen valinta! Viima on aktiivisen ihmisen merinovillapaita, joka sopii yhtä hyvin reippaaseen ulkoiluun kuin lämmikkeeksi talvilajeihin. Neule on valmistettu erittäin korkealaatuisesta merinovillasta, mikä tekee paidasta mukavan pehmeän. Viiimassa ihastuttaa tyylikkään yksinkertainen malli, joka on istuu täydellisesti ulkoiluasun kanssa. 

merinovillapaita ulkoiluun