Millainen on täydellinen merinoneule?

Laadukas merinoneule on aina pehmeä ja erityisen mukava päällä.  North Outdoorin Suomessa valmistetut merinoneuleet ovat laadukkaita, vastuullisesti valmistettuja ja hyvin hoidettuna pitkäikäisiä. North Outdoorin laajassa mallistossa on paljon erilaisia neulemalleja useassa eri värissä.

northoutdoor_merinovilapaitaUpea Kiilo on oversized-mallinen merinoneule

Merinoneule on laatutietoisen valinta

100% merinoneule on laatutietoisen ihmisen valinta. Parasta merinoneuleissa on niiden monikäyttöisyys. Koska merinovilla tasaa lämpötiloja, voi merinovillapaitoja käyttää ympäri vuoden. Materiaali tuntuu lämpimällä kelillä viileältä ja kylmällä kelillä lämpöiseltä. North Outdoor neuleet ovat yksinkertaisen tyylikkäitä. Siksi ne sopivat yhtä hyvin siistiin arkikäyttöön kuin ulkoiluun.

rakka-merinoneule-northoutdoor

Kotimaista laatua omasta neulomosta

North Outdoorin ylpeys on oma villapaitaneulomo Oulussa, jossa valmistuvat kaikki brändin merinoneuleet ja villapaidat. Neulomon tuotteet tuotetaan saman katon alla suunnittelusta pakkaamiseen asti. 

Neulemallisto on laaja ja kasvaa jatkuvasti. Jokainen neule, yksityiskohta ja käyttötarkoitus on suunniteltu Suomessa, pohjoisen vaihteleviin olosuhteisiin. Monipuolisesta mallistosta löytyy useita eripaksuisia merinoneuleita. Myös värivalikoima on laaja. Tuotekehityksessä huomioidaan asiakkaiden toiveet. Moni sävy ja malli on saanut inspiraationsa North Outdoorin aktiivisilta asiakkailta.

merinoneule-northoutdoorLaadukas merinoneule on pehmeä, hengittävä ja lämmin.

Merinoneule sopii moneen tarkoitukseen

Merinoneule on todellinen uuden ajan villapaita. Merinoneuleen voi pukea tyylikkäästi töihin tai kaupungille. Yhtä hyvin neule sopii rentoon kotoiluun tai reippaaseen ulkoiluun. Mallistosta löytyy erilaisia merinoneuleita ja -villapaitoja niin väljemmällä kuin istuvammalla mitoituksella. Kevyt ja mukavan tuntuinen neule on hyvä valinta aina kun kaipaa hieman lämpöä. Hengittävä merinovilla tasaa kehon lämpötilaa, ja siksi olo on aina miellyttävä. Ominaisuuden ansiosta neuleet sopivat ympärivuotiseen käyttöön.

miesten merinovillapaidatMiesten merinoneuleet löydät täältä.

Merinoneule on juuri täydellinen valinta näihin:

  • Kaupungille ja arkeen
  • Rentoon kotoiluun
  • ulkoiluun ja vaellukseen
  • lisälämmikeeksi jäähdyttelyyn
  • Tauolle talvilajeihin
  • Ratsastukseen ja tallihommiin
  • Koiralajeihin
  • Suunnistukseen
  • Lasten kanssa ulkoiluun ja kylmiin kisakatsomoihin

northoutdoor-merinoneule

Merinoneule - hoida oikein

Merinoneuleiden tärkein hoitotoimenpide on tuuletus. Merinovilla kaipaa pesua hyvin harvoin, koska antibakteerinen villakuitu hylkii likaa luonnostaan. Pienet tahrat ja tummentumat on hyvä pestä käsin heti tuoreeltaan. Jos vaate näyttää kaipaavan pesua, voi neuleen pestä kokonaan käsin villapesuaineella. Puristele lopuksi enimmät vedet märästä vaatteesta. Voit myös rullata paksumman neuleen froteepyyhkeen sisälle. Suosi aina laakakuivatusta. Varo merinoneuleen ylivenyttämistä. Villavaatteet voi silittää nurjalta puolelta kostean vaatteen läpi kevyesti höyryttämällä. Uusi neule saattaa nukkaantua hieman. Neulos hyötyy nukkaharjauksesta, jonka voi tehdä esimerkiksi nukkakammalla. Ominaisuus tasaantuu ajan kanssa ja nukkaa ei muodustu enää yhtä paljon kuin alussa.

täydellinen merinoneule

North Outdoorin merinoneuleet valmistetaan Suomessa North Outdoorin omassa neulomossa Oulussa. Monikäyttöinen merinoneule sopii jokaiseen vuodenaikaan.