Merinovillamekko on täydellinen valinta kesään

Merinovillamekko on kesän ihanin vaate! North Outdoorin monipuolinen mekkomallisto on nopeasti saavuttanut suursuosion. Mekkomallit on huolella suunniteltu, jotta jokaiselle löytyy mieleinen kesämekko. On lyhyempää ja pidempää helmaa, kapeampaa ja kellotettua. Kaikkia merinomekkoja yhdistää se, että ne hellivät ihoa pehmeydellään, hengittävyydellään ja keveydellään. Ihanat hellemekot todistavat, että merinovilla on täydellinen materiali myös kesävaatteisiin.

merinovillamekko-northoutdoorTäydellinen kesämekko saa hymyn huulille!

Kuuma kesäuutuus

Ivy on tämän kesän uutuus. Frillahelmainen merinomekko on täydellinen hellemekko. Mekon juju ovat hanasti hulmuava helma ja takaa uurrettu kaula-aukko. Ivya on saatavilla kahdessa klassisen kauniissa värissä: tummansinisenä ja mustana.

ivy-merinomekko-frillahelma-northoutdoorAll day 150 merinomekko Ivy on sopii moneen menoon. Kevyt merinomekko sopii yhtä hyvin sandaaleihin kuin tennareiden kanssa. 

Merinomekko on täydellinen ihoa vasten

Ohuesta neuloksesta valmistettu laadukas merinomekko on ihanan pehmeä! Neulos tasaa lämpötilaa, minkä vuoksi mekko tuntuu kesähelteillä mukavan viileältä. Vilpoisessa kesäillassa mekko on puolestaan lämpimämpi kuin muista materiaaleista  valmistettu ohut mekko. Parasta on kuitenkin neuloksen tuntu, joka hellii herkkääkin ihoa. 

Merinovillaneulos on perinteisestä lampaanvillasta poiketen kutittamaton ja pehmeä. Merinovillan erikoinen pitkä ja ohut kuiturakenne mahdollistaa ohuet ja sileät neulokset. Merinovillamekkoa käyttäessä unohtuu usein, että kangas on villaa - niin hienoa neulos on.  Ainutlaatuisen kuiturakenteen vuoksi merinoneulos on huomattavasti joustavampi, kevyempi ja pehmeämpi perinteiseen lampaanvillaan verrattuna.

Kiinnitä huomiota myös merinovillan karkeuteen, joka selviää tuotetiedoista. Karkeus ilmoitetaan mikronien muodossa. North Outdoorin mekoissa käytetty 17.2 mikronin neulos on erityisen sileä, minkä ansiosta mekon neulos ei kutita.

 merinomekko-kesään-northoutdoorAll day 260 merinomekko Dia on hihaton mekko kellomaisella helmalla.

Kesämekko taskuilla on asiakkaidemme suosikki

Taskut mekossa on yksi tykätyimmistä ominaisuuksista mekoissamme. Taskut löydät mekoistamme All day 260 Ria, All day 260 Ros ja All day 260 Mia. Näitä molempia mekkoja yhdistää myös todella pehmeä ja peittävä merinokangas. Se on tehty tuplaneuloksesta, jonka ulkopuoli on 100% merinovillaa ja sisäpuoli pehmeää 100% bambua.

merinomekko taskuilla northoutdoorAll day 260 merinomekko Ros on North Outdoorin myydyin mekkomalli. Mekkoa on saatavilla useissa eri väreissä. 

merinomekko taskuillaPitkähelmainen All day 260 merinomekko Ria täydellinen kesämekko taskuilla.