Merinovillamekko on täydellinen valinta kevääseen ja kesään

Merinovillamekko on nimestään huolimatta mitä parhain vaihtoehto kevääseen ja kesään. Ohut neulos tuntuu ihoa vasten pehmeältä, hengittävältä ja joustavalta. Miellyttävä materiaali ja North Outdoorin uudet ihanat mallit takaavat, että merinovillamekko on kesän käytetyin vaate.

merinomekko-northoutdoorTäydellinen mekko saa hymyn huulille!

Parhaat mekot kevääseen

Kevään kivoimmat mekot on tehty merinofleecesta, joka on North Outdoorin kevään uutuusmateriaali. Sisäpuolelta harjattu merinofleece tuntuu erityisen pehmeältä. Ulkonäöltä se muistuttaa perinteisiä college-vaatteita. Merinofleeceekot ovat erityisen joustavia, hengittäviä ja kevyitä. 

merinomekko-northoutdoorAll day 250 merinofleece hupparimekko (vasemmalla) on täydellinen mekko ympärivuotiseen käyttöön. Mekkoa voi käyttää myös housujen kanssa. All day 250 merinofleecemekko Kaya (oikealla) on kauniisti istuva mekko pidemmillä hihoilla.

Mekkouutuuksia kesään

North Outdoorin kevään mallisto tuo mukanaan ennennäkemättömiä malleja ja uusia värejä aiemmin julkaistuihin mekkoihin. Valinnan varaa riittää! Mekkoja on vain rajallinen määrä, minkä vuoksi kannattaa olla nopea.

merinomekko-northoutdoorAll day 260 merinovillamekko Layla (vasemmalla) on kaunis hihaton kesämekko kesähelteille. All day 260 merinovillamekko Ros (vaemmalla) on rento kesämekko, jossa on v-aukko ja taskut.

merinomekko-maxi-northoutdoorAll day 260 merinovillamekko Ria (vasemmalla) on maksimittainen kesämekko, jonka rento malli ihastuttaa. All day 150 merinovillamekko Lily (vasemmalla) on upea hulmuavahelmainen uutuus! Saatavana myös mustana ja sitruunan keltaisena.

Täydellinen ihoa vasten

Ohuesta neuloksesta valmistettu laadukas merinomekko on ihanan pehmeä! Neulos tasaa lämpötilaa, minkä vuoksi mekko tuntuu kesähelteillä mukavan viileältä. Vilpoisessa kesäillassa mekko on puolestaan lämpimämpi kuin muista materiaaleista  valmistettu ohut mekko. Parasta on kuitenkin neuloksen tuntu, joka hellii herkkääkin ihoa. 

Merinovillaneulos on perinteisestä lampaanvillasta poiketen kutittamaton ja pehmeä. Merinovillan erikoinen pitkä ja ohut kuiturakenne mahdollistaa ohuet ja sileät neulokset. Merinovillamekko unohtuu usein, että kangas on villaa - niin hienoa neulos on.  Ainutlaatuisen kuiturakenteen vuoksi merinoneulos on huomattavasti joustavampi, kevyempi ja pehmeämpi perinteiseen lampaanvillaan verrattuna.

Kiinnitä huomiota myös merinovillan karkeuteen, joka selviää tuotetiedoista. Karkeus ilmoitetaan mikronien muodossa. North Outdoorin mekoissa käytetty 17.2 mikronin neulos on erityisen sileä, minkä ansiosta mekon neulos ei kutita.

 

merinomekko-northoutdoorAll day 200 merinovillamekko on hihaton mekko kellomaisella helmalla.

North Outdoorin kaikki mekot näet kerralla verkkokaupassa.