5 vinkkiä - Parhaat pehmeät lahjaideat jouluun

Tässä ovat vuoden 2023 parhaat pehmeät lahjaideat jouluun! Anna lahjaksi lämpöä, pehmeyttä ja lupaus seikkailusta!  North Outdoorin verkkokaupasta löydät paljon erilaisia merinovillaisia tuotteita naisille, miehille ja lapsille.

jouluideat-northoutdoorNorth Outdoorin Suomessa valmistetut merinovillapaidat ovat takuuvarma hitti jouluun. Laajassa mallistossa on vaihtoehtoja naisille ja miehille.

1. Merinoneule on laatutietoisen valinta

Parhaat pehmeät paketit ovat merinovillaa. Mikä sen mukavampaa, kuin pukea päälle uusi merinoneule joulupäivänä ja käpertyä sohvan nurkkaan jouluelokuvia katsomaan.  North Outdoorin neuleiden  malli- ja värivalikoima on laaja. Sieltä löytyy taatusti mieleinen villapaita jokaiseen makuun. Kaikki merinovillat valmistetaan North Outdoorin omassa neulomossa Oulussa.

northoutdoor-villapaidat-lahjaideat

2.  Merinovillasukat ilahduttavat aina

Suomalaiset rakastavat villasukkia. Niitä myös paketoidaan pukinkonttiin joka joulu valtavat määrät. Merinovillasta valmistetut sukat ovat erityisen lämpöiset, pehmeät ja joustavat. Napakasti istuvat merinovillasukat sopivat loistavasti ulkoiluun, talvilajeihin ja kotoiluun! North Outdoorin valikoimasta löytyy useita erilaisia merinovillasukkia eri tarpeeseen.

merinovillasukat-joululahjavinkkitArctic High merinovillasukat - raparperinpunainen on herkullinen väri jouluun!

3. Merinovillakerrasto on lupaus seikkailusta!

Takuuvarma lahjaidea eränkävijälle ja ulkoilijalle on merinovillakerrasto. North Outdoorin valikoimassa on aluskerrastojen lisäksi välikerrastoja. Merinovilla taipuu loistavasti ulkoiluvaatteisiin, koska merinovillaneulos on pehmeä, lämmin ja hengittävä tekstiili. Muista urheilijaa Intense pro -kerrastolla ja herkkäihoista Sensitive-kerrastolla. Vilukissa arvostaa Arctic-välikerrastoa.

Northoutdoor-joululahjaideoita

4. Lisää lämpöä - merinovillaisia asusteita pakettiin 

northoutdoor-joululahjavinkit

Merinovillaiset asusteet ovat kivoja pikkulahjoja, joita taatusti arvostetaan. Merinovillapipo, merinokäsineet tai merinotuubihuivi on käytännöllinen lahja, joka on helppo antaa myös silloin, jos ei ole ihan varma lahjan saajan koosta. Käytännöllinen lahja menee aina käyttöön. 

joululahjaideat-northoutdoor

North Outdoorin verkkokaupasta löydät paljon erilaisia merinoasusteita.

5. Muista lahjakortilla

Mitä jos antaisit lahjan saajan valita? Lahjakortti on aina mieleinen lahja. Voit valita lahjakortin arvon, ja lahjan saaja saa valita mieleisensä tuotteen. Lahjakortin kanssa ei tarvitse kantaa huolta oikeasta koosta ja värin valinnasta. 

lahjakortti-northoutdoor