Merino made with love

Ystävänpäivän uutuusneuleet

NEW IN - upeita uutuuksia

Ystävänpäivä on hemmottelun aikaa! Anna lahja, joka lämmittää. Rakastettu Finland | nature -mallisto täydentyi uutuuksilla, jotka sulattavat sydämen. Kaikki uutuustuotteet ovat valmistettu Oulussa, North Outdoorin omassa neulomossa. Joukossa on upeita uutuusmalleja ja herkullisia uusia värejä.

UUTUUDET NAISILLE

Naali

Saisiko olla raitoja? Naali on kaunis cropattu neule naisille. 100% merinovillaisen neuleen juju on herkullisen väriset raidat. Kaksi kivaa värikokonaisuutta. Upea lyhyt neule piristää jokaista asua!

Tutustu
Kanerva

Kanerva on kaunis vartalonmyötäinen merinovillamekko, jossa yhdistyvät täydellisesti tyylikkyys ja käytännöllisyys. 100% merinovillasta valmistettu mekko sopii yhtä hyvin arkeen kuin juhlaan.

Tutustu
Kuohu

Kuohu on rento ja tyylikäs neule, joka on tehty 100% merinovillasta. Monikäyttöisyys yhdessä viimeistellyn ja rennon ilmeen kanssa, takaavat, että neuleen voi pukea minne vain.

Tutustu
Pihla

Oletko aina haaveillut pitkästä neuleesta? Pihla on rento neule, joka on helppo pukea minne vain. 100% merinovillaneule on mukavan pehmeä, hengittävä ja kevyt. Pihla on täydellinen valinta neljään vuodenaikaan.

Tutustu

UUTUUDET MIEHILLE

Kaamos

Kaamos on lyömättömän monikäyttöinen pooloneule miehille. Laadukas villapaita on valmistettu 100% merinovillasta. Pooloneule sopii täydellisesti tunturivaellukselle ja rentoon vapaa-ajan viettoon.

Tutustu
Kuru

Kuru on upea miesten neule, jossa yhdistyvät pehmeä materiaali ja rento tyyli. Tyylikkäässä neuleessa on kivoja yksityiskohtia. Reippaaseen menoon suunniteltu Kuru sopii yhtä hyvin siistimpään kuin rennompaankin menoon.

Tutustu
Valentine´s 2023

Unelmiesi neule odottaa!

Tutustu koko valikoimaan

Mahtavia alennuksia ystävänpäivän kunniaksi