Palautukset ja kaupan peruminen

Kaupan peruminen

Sinulla on 14 päivää aikaa perua kauppa. Laskeminen aloitetaan siitä, kun olet vastaanottanut toimituksen.

Kauppa on mahdollista perua osittain tai kokonaan palauttamalle meille tuote tai tuotteet sekä palautuslomake.

Palautuslomake on aina täytettävä ja laitettava mukaan lähetykseen. Ilman palautuslomaketta emme tiedä, kenen palautus on kyseessä, ja emme voi  palauttaa sinulle rahoja.

Saat palautuslomakkeen lähetyksen mukana, mutta voit myös ladata sen täältä.

Huom! Posti säilyttää pakettia vain 7 päivää, minkä jälkeen noutamaton paketti palautuu meille. Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole peruutus. Noutamatta jätetyistä toimituksista perimme 10 euroa toimitus-, pakkaus ja käsittelykuluja.

Palauttaminen

Tee palautus 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Pakkaa tuotteet huolellisesti. Käytä mieluiten samaa pussia tai pahvilaatikkoa, jossa sait lähetyksen. Poista tai peitä paketista vanhat lähetysmerkinnät.

Vaihto tai palautus on sinulle maksuton, kun noudatat palautusohjeitamme.

Emme vastaanota muilla tavoilla toimitettuja lähetyksiä emmekä vastaa muunlaisen lähetysten kustannuksista.

Palauttaminen Postin pakettiautomaatista

 • Hae palautuskoodi osoitteessa https://www.posti.fi/palautapaketti.
  • Valitse sieltä: “Palauta alkuperäisellä lähetystunnuksella”
 • Kirjoita paketin päälle:
  • saamasi palautuskoodi ja
  • nimesi ja osoitteesi vasempaan yläkulmaan.
 • Vie lähetys Postin pakettiautomaattiin.
 • Palautus tallentuu Postin seurantapalveluun. Et tarvitse kuittia palautuksesta.

Palauttaminen Postin palvelupisteessä

 • Kirjoita paketin päälle palautustunnus: 618063
 • Vie lähetys Postin palvelupisteeseen ja kerro, että kyseessä on asiakaspalautus.
 • Säilytä kuitti palautuksesta, kunnes olemme palauttaneet sinulle rahat.

Maksun palauttaminen

Palautamme maksusi 14 päivän kuluessa siitä, kun olemme käsitelleet palautuksesi. Palautamme rahat samalla maksutavalla, jota käytit ostaessasi. Maksun palautus näkyy sinulla viimeistään 14 vuorokauden kuluttua. Teemme lisäselvityksiä koskien rahojen palautusta vasta 14 vuorokauden kuluttua hyvityksen tekemisestä. Toivomme, että laitat viestiä vasta kahden viikon palautusprosessin jälkeen, jos rahoja ei vieläkään näy tililläsi. Kiitos kärsivällisyydestä ja yhteistyöstä!

Palautusoikeus

Otathan huomioon, että palautusoikeutemme koskee ainoastaan myyntikelpoisia tuotteita. Tämä tarkoittaa, että palautettavien tuotteiden on oltava käyttämättömiä ja alkuperäisessä kunnossa. Kiinnitäthän huomiota tuotteen käsittelyyn ennen lopullisen ostopäätöksen tekemistä. Varo erityisesti tuotteen likaantumista (koskee myös mahdollisia eläinten karvoja ja pölyä).

 • Palautusoikeus koskee vain puhtaita ja käyttämättömiä tuotteita
 • Tuotelaput on oltava paikallaan ja tuote tulee palauttaa siistissä ja ehjässä myyntipakkauksessaan (ei koske paperipussillista tuotepakkausta)
 • Sukissa ja alusasuissa ei ole palautusoikeutta, mikäli tuotepaketti on avattu

Mikäli palautettu tuote ei täytä edellä mainittuja myyntikelpoisuuden ehtoja, pidätämme oikeuden periä tuotteen myyntikunnostuksesta aiheutuneet kustannukset. Lemmikkieläinten karvoista veloitamme vähintään 20 % tuotteen myyntihinnasta.

Jos tuote on käytetty, emmekä voi hyväksyä palautusta, niin palautamme tuotteen sinulle, kun meille aiheutuneet palautus- ja mahdolliset muut uudelleenlähetyskulut on korvattu.

Palautuksen yhteydessä hyvitämme sinulle palauttamiesi tuotteiden summan, emme toimitusmaksua. Mikäli olet tilannut tuotteita rahtivapaasti, mutta päädyt pitämään tuotteita alle rahtivapausrajan, perimme tilauksestasi toimitusmaksun. Toimitusmaksu vähennetään tällöin automaattisesti palauttamasi tuotteen/tuotteiden hinnasta.